Theeproeverijen


Thee: een symfonie van smaken die de zintuigen prikkelt


Wil je kennismaken met bijzondere theesoorten? Nieuwe smaken en geuren beleven?

Kom dan naar de theeproeverijen van het WereldTheeMuseum! Ga met ons mee op ontdekkingstocht door de wereld van thee en beleef een unieke ervaring vol smaak, geur en kleur en culturele ontdekkingen!

Wat kun je verwachten:

🌱Een selectie van 5 biologische theeën uit o.a. Japan, China en India afgewisseld met verrassende hapjes voor de ultieme smaakbeleving.

🌱Onze theekenner Marjoleine Sloos vertelt je over de oorsprong en productie van de theeën.

🌱Een inspirerende proeverij waarin je leert hoe je zelf de perfecte kop thee kunt zetten.

🌱 Een gezellige ontspannen sfeer waarin je andere theeliefhebbers ontmoet.

🌱 Wisselende theeproeverijen. De proeverijen gaan mee met de seizoenen.

🌱 Gelegenheid om onze tentoonstelling “Thee in Beeld” te bewonderen.

Reserveer nu hieronder!

De theeproeverij bij Café Abel kost 24,50 euro per persoon.

Menu 19 mei

Iets te vieren? Verrijk je feest of evenement met een theeproeverij!

Heb je iets te vieren of wil je eens iets bijzonders organiseren? Denk eens aan een theeproeverij. Wij komen graag naar je toe om een theeproeverij thuis of op het werk te verzorgen. Dit kan in de Randstad en wij zorgen voor heerlijke thee, interessante achtergrondverhalen en smakelijke hapjes.

De theeproeverij kost EUR 24,50 per persoon, plus reiskostenvergoeding. Interesse? Neem contact op voor meer informatie of je wensen af te stemmen.
Totaal


Eén antwoord op “Theeproeverijen”

  1. Adrie

    Op 19 augustus een leerzame en gezellige theedemonstratie bijgewoond in Cafe Abel. Marjoleine legt van alles uit en laat ons van alles proeven. De hapjes erbij waren heerlijk en pasten goed bij de thee.
    Locatie is erg goed lopend bereikbaar vanaf station Leiden CS en is prima geschikt voor deze bijeenkomst. Op mijn vele vragen duidelijke antwoorden gekregen. Vanuit de groep kwamen ook leuke wetenswaardigheden waardoor de 2 uur te snel om waren. Absolute aanrader om te doen met je vader, moeder, broer(), zus(sen), vriendin(nen), buurvrouw of -man, collega of om cadeau te geven. Mijn advies: dit moet je eens gedaan hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *